De meeste ondernemingen beschouwen hun peroneels- en salarisadministratie als een administratieve rompslomp. Er gaat te veel tijd mee verloren! Gelukkig kun je deze dienst uitbesteden aan LoonBox, zodat je je 100% kunt storten op je kerntaken. Of het nu gaat om de maandelijkse verloning of een payroll-constructie: LoonBox ontzorgt. Neem ons aanbod door en ontdek wat wij je te bieden hebben. Niet gevonden wat je zocht? Geen nood, je kunt altijd contact met ons opnemen voor maatwerkafspraken.

Salaris- en HR services

Het voeren van je personeels- en salarisadministratie is een nauwkeurige bezigheid en kost een hoop tijd. Maak het jezelf daarom gemakkelijk en maak gebruik van ons aanbod. Je kunt hierbij kiezen voor één van onze standaard BOX-en, maar het is natuurlijk ook mogelijk om bedrijfsspecifieke afspraken te maken.

BOX 1 - Standaard
€ 10,00 per strook
Periodieke loonstrook
Loonstaat per medewerker
Jaaropgave
Loonjournaalposten
SEPA betaalbestand
Aangifte loonheffingen
Uw eigen klantportaal
Medewerker self-service
Medewerkers app
Digitaal personeelsdossier
Notificaties bij wijzigingen
 
BOX 2 - Branche Support
€ 12,50 per strook
Al het genoemde in Box 1
CAO / Branche check
Faciliteren tijdsregistratie
Faciliteren verlofadministratie
Faciliteren verzuimadministratie
Pensioenaangiften
Eigen rubrieken
Online / telefonisch support salarisverwerking
Managementrapportages
 
 
 

Payroll services

Als ondernemer hou je je bezig met met datgene waar je goed in bent. Het inzetten van (tijdelijke) medewerkers brengt hierbij het nodige werk en werkgeversrisico's met zich mee. Wil je je meer concentreren op het voeren van je onderneming en daarbij geen verantwoording voor de werkgeversrisico’s dragen? Dan biedt LoonBox Payroll-services de oplossing! Draag je administratieve taken en werkgeversrisico’s aan ons over, zodat jij je volledig op het ondernemen kan richten.

Buiten de planning, nemen wij alle personele taken van je over. Dus geen administratieve rompslomp! Daarnaast kun je altijd bij ons terecht voor vraagstukken met betrekking tot flexibele arbeid. Wij kunnen je personeel maar liefst 5,5 jaar flexibel verlonen, zonder vast contract!

Wie je in dienst neemt heb je nog steeds geheel zelf in de hand. Daarbij betaal je enkel voor de daadwerkelijk gewerkte uren. LoonBox hanteert hiervoor een aantrekkelijke omrekenfactor vanaf 1,6.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Gevonden wat je zocht? Bij LoonBox proberen we ons aanbod zo goed mogelijk aan te passen op jouw behoeften, de meeste ondernemers kunnen hiermee uit de voeten maar soms ontkom je er niet aan specifieke afspraken te maken. Zit je te twijfelen wat het best bij jou past? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op